Учні у Вараші їздять безплатно міськими автобусами

672 0

Ми у соцмережах:

Учні у Вараші їздять безплатно міськими автобусами

У місті рівненських атомників реалізована ініціатива міського голови Олександра Мензула щодо безплатного проїзду учнів вараських навчальних закладів в автобусах за міськими маршрутами №7,8,9.

Ще наприкінці минулого року депутати Вараської міської ради підтримали внесення змін до порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян. 

- Ми виконали доручення міського голови, працівники двох департаментів до кінця попереднього року завершили всі юридичні процедури, депутати міської ради підтримали ініціативу і проголосували за виділення коштів для компенсації проїзду тож відтепер школярі у Вараші можуть доїжджати до ліцеїв і гімназії у навчальний період безоплатно, – зауважує директор Департаменту соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради Світлана Осадчук.

З місцевого бюджету перераховуються кошти на рахунок перевізника задля покращення соціального життя мешканців громади. Зазначимо, що автобусним перевезенням у м. Вараш за маршрутами №7,8 та 9 займається КП "Благоустрій".

Нагадаємо, що люди пенсійного віку також користуються послугами пільгових перевезень за вищезгаданими маршрутами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також