Учнів звуть у Ядерну школу РАЕС

499 0

Ми у соцмережах:

Учнів звуть у Ядерну школу РАЕС

Зовсім скоро на Рівненській АЕС стартують заходи у рамках проєкту «Ядерна школа РАЕС» у новому 2021-2022 навчальному році.

Ядерна школа РАЕС є унікальним проєктом, єдиним на вітчизняних АЕС та важливим елементом профорієнтації молоді. Його головна мета – поширення знань про атомну енергетику, формування потенційного кадрового резерву Рівненської АЕС та підготовка майбутніх енергетиків ще зі шкільної лави.
На учасників проєкту чекають лекції від провідних фахівців РАЕС, спілкування з молодими спеціалістами, екскурсії на споруди та промислові об’єкти АЕС, ділові ігри, конкурси, стажування в експлуатаційних підрозділах та на адміністративних посадах. У зв’язку із встановленням карантину на території України, для безпеки учасників проєкту наразі РАЕС переглядає умови проведення даних заходів із врахуванням рекомендацій Головного санітарного лікаря. Після завершення Ядерної школи її випускники отримають сертифікати та пам’ятні подарунки від Рівненської АЕС та ВП ГО «Українське ядерне товариство» в Рівненській області.
Для кого?
Якщо ти учень/учениця 9-11 класів навчальних закладів м. Вараш та населених пунктів зони спостереження РАЕС і ти готовий до нового етапу у своєму житті, сповненого нових відкриттів, емоцій та знайомств.
Коли?
Новий сезон Ядерної школи стартує у жовтні 2021 року та триватиме до квітня 2022 року.
Що для цього потрібно?

Для участі необхідно до 24.09.21 надіслати на адресу StVV@rnpp.atom.gov.ua творче есе на тему «Чому я хочу навчатися в Ядерній школі РАЕС» обсягом не більше сторінки А4 та заповнену заявку на участь, що містить ПІБ, дату народження, назву закладу освіти й клас навчання, профіль навчального класу, контактний телефон та адресу електронної скриньки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також