Ударив по голові знайомого у Здолбунові та відібрав 20 тисяч гривень

913 0

Ми у соцмережах:

Ударив по голові знайомого у Здолбунові та відібрав 20 тисяч гривень

Про скоєний злочин 29 листопада, близько 14-ї години, повідомив потерпілий, 39-річний місцевий житель.

Поліцейські з’ясували, що зранку того дня компанія чоловіків випивали за місцем проживання знайомої. Близько 14 години 39-річний здолбунівчанин уже повертався додому. Неподалік магазину на вулиці 2-го лютого він відчув удар ззаду по голові, а потому — ривок сумки із рук. У ній знаходилися особисті документи та понад 20 тисяч гривень, які він мав передати своєму роботодавцю. Грабіжник з місця події зник, але потерпілий встиг його впізнати. Ним виявився знайомий, з яким нещодавно «відпочивав».

Чоловік одразу викликав поліцію та детально описав зловмисника.

Працівники карного розшуку оперативно виявили та затримали його на автовокзалі Здолбунова. Ним виявився 26-річний місцевий житель.

За фактом грабежу слідчі ВП № 6 м. Здолбунів розпочали досудове розслідування. Зловмисника затримали.  Йому вже повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відомо, що 26-річний зловмисник неодноразово потрапляв в поле зору поліцейських за злочини проти власності, а нещодавно у нього закінчився іспитовий строк. За скоєне йому може загрожувати до шести років позбавлення волі.

Причетність до злочину заперечує, а відтак, де знаходяться кошти — не зізнається, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також