У Дубні судитимуть директора ринку за хабар

878 0

Ми у соцмережах:

У Дубні судитимуть директора ринку за хабар

До суду скеровано обвинувальний акт щодо директора Дубенського ринку Миколу Пахая,. Йому інкримінують отримання неправомірної вигоди.

 

Нагадаємо , що директора комунального підприємства "Ринок" у Дубні Миколу Пахая 6 квітня на гарячому затримали у робочому кабінеті після передачі 22 тисяч гривень затримали слідчі поліції за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань та процесуального керівництва обласної прокуратури

Пресслужба обласної прокуратури повідомила: досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець отримав хабар від підприємця під виглядом оплати за оренду приміщень установи. Так, згідно з документами, чоловік орендував у комунального підприємства значно меншу площу, ніж насправді.

Різницю у сумі одержував директор підприємства. Його викрили на початку квітня цього року, безпосередньо на робочому місці, після передачі грошових коштів. Обвинувальний акт скеровано до Дубенського міськрайонного суду.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Стало відомо, якого саме директора ринку в Дубні затримала поліція на хабарі

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також