Угіддя Кльопа перейшли Козачку

3467 0

Ми у соцмережах:

Угіддя Кльопа перейшли Козачку

Мисливські угіддя на території Костопільського району площею 5,7 тис. га, якими раніше користувався бізнесмен, депутат обласної ради Василь Кльоп, передали у користування мисливському господарству Базальтове.

Раніше, нагадаємо, Василь Кльоп розширив площі мисливських угідь свого товариства «Урсус К» на території Рівненщини майже до 40 тисяч гектарів. А потім від частини угідь площею понад 5 тисяч гектарів відмовився, причин не пояснив. Вони повернулися до Костопільського лісгоспу, та чи не одразу з’явився інший охочий взяти їх у користування. Мабуть, не випадково він виявився також з Костополя, як і Кльоп, і своє мисливське господарство зареєстрував лише на початку цього року.

На останній сесії обласної ради 5,7 тис. га угідь надали на 15 років у користування товариству «Мисливське господарство КВ Базальтове». Вони розташовані на території Базальтівського лісництва Костопільського лісгоспу, а також на землях сільськогосподарського призначення Підлужненської та Головинської сільрад поза межами населених пунктів.

Товариство, нагадаємо, належить костопільчанину Андрію Козачку. Його батько, Василь Козачок, є керівником товариства «Захід-Диліжанс», яке виграло тендер Рівненської облдержадміністрації на обслуговування доріг у Сарненському та Костопільському районах. Мисливське господарство та «Захід-Диліжанс» зареєстровані в Костополі, у квартирах сусідніх будинків.

Світлана Федас.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також