- Україна на порозі битви за Крим, а російська армія обезкровлена, - ексміністр оборони Британії

591 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Українська армія повільно, але впевнено прориває російські мінні поля на півдні.

За словами колишнього міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса для Telegraph, українські жінки та чоловіки продемонстрували всьому блоку НАТО, наскільки їх недооцінили:

- Російська армія тріщить. Україна навчилася новій тактиці подолання жахливих мінних полів, а удари Storm Shadow знищують російські штаби. Ми є свідками початку битви за Крим.

Ми повинні надати Україні необхідну підтримку, щоб довести цю війну до кінця. Як міністр оборони я так часто стикався з причинами цього не робити – головним чином у людей, які не могли відрізнити один кінець рушниці від іншого.

Цю війну можна виграти. Володимир Путін терпить крах. Романтика, егоїзм і помста змусили Путіна перетнути Україну, і це стане його загибеллю. Його армія втратила понад 2500 танків, 6500 броньованих машин і майже 300 000 убитими або пораненими. Жодного командира, який вів основні російські частини в Україну, уже немає в живих.

На його думку, російський диктатор Володимир Путін перебуває у відчаї. Його може врятувати лише дві речі – час і політична роздробленість у Європі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також