- Україна не виграє без допомоги США, - Зеленський

460 0

Ми у соцмережах:

- Україна не виграє без допомоги США, - Зеленський

У Палаті представників Сполучених Штаті досі блокують питання про надання допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню. Для України на закупівлю зброї там передбачено 60 мільярдів доларів.

Питання на голосування принципово не виносить спікер палати Майк Джонсон, який є республіканцем та трампістом.

Нагадаємо, що колишній президент США, якого нещодавно визнали винним у шахрайстві, Дональд Трамп проводить політику - ні цента допомоги Україні. Той уже заявив, що якщо переможе на президентських виборах, то зупинить надання будь-якої зброї Україні, щоб та сіла за стіл переговорів домовлятися з Путіним.

Президент України Володимир Зеленський у ефірі телеканалу CBS News подякував американцям за уже надалі мільярди доларів підтримку. Однак український лідер застеріг, що без допомоги Україна може програти, а тоді Росія нападе на Європу.


- У світогляді Путіна Україна є сателітом Російської Федерації. На даний момент страждаємо ми, потім буде Казахстан, потім країни Балтії, потім Польща, потім Німеччина. Принаймні половина Німеччини.

Ця агресія і армія Путіна мож5 прийти в Європу, і тоді громадяни Сполучених Штатів, солдати Сполучених Штатів повинні будуть захищати Європу, тому що вони є членами НАТО
, - сказав Зеленський.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також