Україна ризикує втратити Луганську область – Зеленський

1851 0

Ми у соцмережах:

Україна ризикує втратити Луганську область – Зеленський

 Після важких боїв ЗСУ покинули місто Лисичанськ на Луганщині.

Про це повідомляє Генштаб.

- В умовах кратної переваги російських окупаційних військ в артилерії, авіації, реактивних системах залпового вогню, боєприпасах та особовому складі продовження оборони міста призвело б до фатальних наслідків. Задля збереження життя українських захисників було прийнято рішення про відхід. На жаль, для успіху недостатньо сталевої волі та патріотизму - потрібні матеріально-технічні ресурси, - йдеться у зведенні.

Російські пропагандисти поширили інформацію, що міністр Сергій Шойгу вже доповів російському диктатору Володимиру Путіну про успішне захоплення усієї Луганської області.

В свою чергу, президент України Володимир Зеленський підтвердив, що існує загроза захоплення Росією всієї Луганської області:

- Такі ризики є, що Луганська область буде вся окупована. Такі ризики є, вони зрозумілі нам. Але ви також маєте розуміти, що щоденно може змінюватися ситуація. У нас так було в багатьох місцях, які передавалися, вибачте за таке слово, однією стороною іншій щоденно. Тому сказати остаточно, що Лисичанськ під контролем росіян, ми не можемо. Тривають бої на околицях Лисичанська.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також