Україна випустила майже дві сотні заробітчан на роботу до Німеччини

1208 0

Ми у соцмережах:

Україна випустила майже дві сотні заробітчан на роботу до Німеччини

Понад 180 українців вирушили на сезонні роботи до Німеччини 5 травня чартерним рейсом. Кожен з них уклав з роботодавцем, як мінімум, тримісячний контракт.

"У Борисполі злітає рейс МАУ до Frankfurt-Hahn. Понад 180 українців їдуть на сезонні роботи. У кожного контракт на 3+ місяці, страхування, дозвіл від Федеральної служби праці", — повідомив віцепрем’єр із євроінтеграції Вадим Пристайко у Twitter.
За його словами, для українських заробітчан організують окремий трансфер із аеропорту та обов’язкову двотижневу обсервацію у Німеччині.
Суспільне повідомляє, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" отримала замовлення на виконання чартерних перевезень українців на роботу від 5 країн: Німеччини, Великої Британії, Фінляндії, Швеції та Польщі.
У пресслужбі МАУ додали, що компанія 5 травня виконала третій спеціальний пасажирський рейс з Києва до Франкфурта у аеропорт "Хан" із перевезення українських громадян за трудовими контрактами.
До обов’язкових умов виїзду за кордон на сезонні роботи належать:
  • наявність трудової візи, контракту строком від трьох місяців;
  • наявність медичної страховки, зокрема на випадок COVID-19;
  • до перевезення приймаються лише офіційно працевлаштовані громадяни, виїзд яких за кордон не є епідеміологічним ризиком.

Згідно з інформаційним табло аеропорту "Бориспіль", авіакомпанія МАУ найближчим часом планує здійснити ще три рейси: у Торонто (Канада), Дортмунд (Німеччина) та у Франкфурт (Німеччина). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також