Українська громада Іспанії передала дрони нацгвардійцям Рівного

674 0

Ми у соцмережах:

Українська громада Іспанії передала дрони нацгвардійцям Рівного

Збір коштів організувала сім’я нацгвардійця Василя, котрий пів року тому залишив власну справу в Іспанії, щоб приїхати і боронити Україну. Спільними зусиллями місцевої діаспори, а також українців, котрі приїхали після початку нападу, громаді вдалось придбати 2 дрони та організувати збір коштів на тепловізор.

Як розповідає дружина гвардійця Анна, сьогодні українці по всьому світу й усіма силами намагаються наблизити нашу перемогу: «Мені дуже хотілось бути корисною, тому я відкрила збір коштів як серед українців, які давно мешкають тут, так і серед людей, котрі нещодавно приїхали. На мою ініціативу одразу відгукнулась українка Олена, яка подарувала власний дрон хлопцям, тому я вирішила організувати ще один збір вже на тепловізор».

Також до волонтерської ініціативи долучились і племінники Василя – Ірина та Сергій. Завдяки їм хлопці отримали ще один дрон. Дрони і тепловізори – необхідні речі в умовах сучасної війни. У зоні активних бойових дій дронів багато не буває, адже ворог за ними спеціально полює.

- Велика подяка нашим волонтерам. Вже скоро «пташки» будуть нам корисними на Сході під час виконання службово-бойових завдань, – коментують військовослужбовці Національної гвардії України. .
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також