Українська співачка TAYNA презентувала нову відеороботу, яка допомагає ЗСУ

768 0

Ми у соцмережах:

Українська співачка TAYNA презентувала нову відеороботу, яка допомагає ЗСУ

Молода та перспективна українська співачка TAYNA представила офіційний ремейк популярного наприкінці 2000-х хіта співачки Ірини Білик "ОМА" та закликала користувачів мережі допомогти бійцям ЗСУ.

Нова версія пісні не лише відображає сучасне трактування легендарної пісні, але також і показує співачку з нової сторони. Це новий етап в творчості юної виконавці. Саме з цієї прем’єри прямо зараз відбувається повний апгрейд співачки TAYNA: з новою музикою, новим музичним баченням, повністю в новому стилі.

Співачка повністю змінила вектор своєї діяльності і зараз рухається в новому напрямку, щоб дарувати слухачам круту та якісну українську музику.
 
"Це не просто офіційний ремейк – це абсолютно нове бачення всім відомої пісні. Разом зі своєю командою я хотіла, щоб моя версія наголосила на драйвовості
пісні і мала дещо інший саунд та виконання, щоб трохи відійти від оригінального звучання", - розповіла TAYNA.
 
Сама ж Ірина Білик підтримала роботу молодої співачки. Поп-діві дуже сподобалась нова інтерпретація її колись неймовірно популярної пісні. За словами авторки каверу, зараз в неї вже не просто дитячі пісні, це вже більш дорослий та свідомий період у творчості, а отже, й зовсім інша музика.
 
Разом із піснею співачка презентувала чудову відеороботу, яку можна переглянути на YouTube-каналі артистки. Варто зауважити, що з кожного коментаря, який залишать глядачі мережі, команда артистки переведе 10 гривень на потреби української армії.
 
«Зараз важливо не тільки створювати та просувати українське, а ще й не забувати допомагати нашим хлопцям та дівчатам, які щохвилини захищають нас. Люди дуже змучились від війни, і в когось дійсно немає можливості донатити, тому ми з командою вирішили кожен ваш коментар та лайк монетизувати. Один ваш коментар + лайк під моїм новим відео = 10 гривень на підтримку ЗСУ!», - розповідає TAYNA.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також