Українські війська масово громлять російську артилерію – американський професор

892 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Вирішальним у війни України та Росії є артилерія, а не танки чи авіація.

Саме тому українські війська змінили підхід до наступу на півдні та масово знищують російську артилерію, говорить відомий історик та дослідник війни Філліпс О'Брайен:

- Те, що відбувається на полі бою, свідчило про продовження української кампанії, спрямованої на послаблення російської могутності. Це повільне витіснення росіян і закладення фундаменту для майбутніх успіхів.

Зараз українські сили ведуть велику контрбатарейну боротьбу проти росіян. І це є пріоритетним завданням. Українські військові стверджують, що з 1 серпня вони знищили 424 російські артилерійські системи та системи залпового вогню.

Отже, менш ніж за 3 тижні ЗСУ ліквідували понад 7% російських артсистем, від загальної кількості з 24 лютого 2022 року. Це надзвичайно високий відсоток.
Також українська армія скоро отримає F-16. Існує ймовірність того, що F-16 почнуть працювати уже цієї зими, що було б дуже бажаним.

Дослідник зазначає, що усі перемоги в цій війні досягалися поступово й великою ціною, а долю війни визначать не винищувачі і танки, а артилерія, безпілотники і окопи часів Першої світової війни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також