Українські військові морозять свою сперму – буде покоління русофобів

997 0

Ми у соцмережах:

Українські військові морозять свою сперму – буде покоління русофобів

Українські чоловіки у разі загибелі намагаються мати дітей. Перед від’їздом на фронт ті морозять свою сперму.

 Це своєрідний акт непокори Росії, повідомляє The New York Times.

У Слов’янську жила молода пара, яка мріяла мати п’ятьох дітей. Однак після вторгнення Росії Віталій Киркач-Антоненко пішов у ЗСУ добровольцем та загинув на фронті.

У той час його дружина Наталія була на третьому місяці вагітності первістком. Зараз жінка у глибокій жалобі, проте вирішила, що в них із загиблим чоловіком будуть ще діти. Адже Віталій заморозив свою сперму перед поверненням на фронт.

«Віталій, — сказала його дружина, — буде батьком усіх наших майбутніх дітей».

Для багатьох українців ідея збереження солдатської сперми є водночас особистою та патріотичною. Це допомагає чоловікам, які хочуть, щоб щось від них щось залишилося, якщо вони загинуть.

Ця ідея є серед українських солдатів настільки популярною, що навіть у Верховній Раді обговорюють законопроект, який дозволить солдатам заморожувати свою сперму за рахунок держави.

«Це продовження нашого генофонду», — сказала Оксана Дмитрієва, яка є автором законопроекту.

Кілька українських клінік уже почали безкоштовно надавати послуги зі замороження сперми бійцям ЗСУ.

Прес-секретар київської клініки безпліддя IVMED Наталя Толуб розповідає, що клініка щотижня заморожує сперму приблизно 10 солдатів.

Це не на жарт розлютило російську пропагандистку Ольгу Скабєєву, яка зявила, що заморожування сперми солдатів є «генетичними експериментами з побудови нації».

«За допомогою штучного відбору, – говорить Скабєєва, – буде виведена ціла армія відібраних українців із підвищеним рівнем русофобії».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також