Українські захисники під час нічної атаки знищили всі ворожі ракети й дрони — Генштаб

818 0

Ми у соцмережах:

Українські захисники під час нічної атаки знищили всі ворожі ракети й дрони — Генштаб

Ворог атакував Україну 15 крилатими ракетами та 18 БпЛА «Shahed» - усі ці повітряні цілі були знищені нашими захисниками.

Столицю України вночі знову тероризували дронами та ракетами.

- За останні 6 днів рашисти завдали вже 6-го повітряного удару по місту! І кожного разу ворог змінював зброю. Цього разу атака була комбінованою – дронами та крилатими ракетами одночасно. Пуски були здійснені із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. Синхронно, з різних напрямків Київ атакували БпЛА, за попередніми даними – баражуючі боєприпаси «Shahed», - повідомили в КМВА.

За попередньою інформацією, у повітряному просторі над Києвом та навколо Києва силами та засобами ППО були виявлені і знищені понад 30 повітряних цілей різного типу.

Головне - без жертв та руйнувань.

- Уже після тривоги в Дарницькому районі столиці України на дорозі виявили тліючі уламки ракети. Рятувально-пожежна служба працювала на місці.

Також в Подільському районі сталося загоряння травʼяного настилу внаслідок падіння уламків. Служби працюють, - повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

На Рівненщині також лунала цієї ночі повітряна тривога. Вона тривала з 02:59 до 04:20.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також