Українські зірки закликали російських колег і світ не мовчати

918 0

Ми у соцмережах:

Українські зірки закликали російських колег і світ не мовчати

Українські знаменитості звернулися до своїх колег із різних країн світу, включаючи Росію, із закликом підтримати Україну.

 Про це вони повідомили на своїх Instagram-сторінках, закликаючи не мовчати.

Оля Полякова

«Як ви знаєте, сьогодні Путін без оголошення війни вторгся до моєї країни, України. З усіх сторін. Вибухи пролунали у всіх куточках України — бомбардували Київ, Харків, Херсон, Вінницю, Одесу. Я звертаюся до всіх росіян, які вміють думати, до всього креативного класу, до артистів, людей мистецтва, вчених, докторів… Всіх, хто вміє думати. І хто бачить, що насправді відбувається. Я прошу вас, не мовчіть! З вашої мовчазної згоди будуть творитися неймовірне беззаконня, кровопролиття та смерть. На нашій землі. Це не ми прийшли до Росії, це Росія прийшла до нас». 

Джамала


Українська співачка Джамала також записала відеозвернення:

«Ми не хочемо війни! Ми за мир! Ми вдома. Не мовчіть!», — написала вона російською, українською та англійською мовами. 


Дмитро Шуров

«На жаль, відбувається гірше, що можна собі уявити. У 21 столітті, серед Європи, Росія роками атакує Україну і несе сюди біль, кров, страх і смерть. Але правда на нашому боці. Все, чого ми хочемо, — жити спокійно так, як ми хочемо і розвиватися у власній країні. Ми в Україні, зберігаємо спокій та готові до всього. Віримо у нашу армію та в підтримку світової спільноти у цій нерівній боротьбі. Люди світу, стійте поруч із нами у цій війні, яку ми не розпочинали і яка тут нікому не потрібна», — написав він

Андрій Бідняков

Український актор та ведучий програми про подорожі "Орел та Решка", записав відеозвернення до росіян.

«Я звертаюся до своїх друзів, які живуть у Росії. У мене багато друзів, я так вважаю, так гадаю. Ви називаєте нас братами. Так час вступити в гру нам. Якщо не можуть вирішити проблему політики, то чому б нам не спробувати? Якщо вони не можуть домовитися, давайте домовимося».


Макс Барських

Український співак Макс Барських також закликав не мовчати:

«Я зараз у Києві. Сьогодні вранці я прокинувся від звуку сирен та вибухів! Моє рідне місто Херсон у якому я народився і виріс потихеньку руйнують! Моя душа болить! Там, як і раніше, моя сім'я яку я не можу вивезти, тому що постійно відбуваються атаки з боку Росії. Звертаюся до всіх росіян, хто розуміє та бачить, що відбувається. Невже ви щиро відчуваєте, що правителі вашої країни ведуть вас у світле майбутнє? Невже ви не відчуваєте брехню, яку вам показують із екранів телевізорів щодня? Невже ви хочете відокремитись від усього світу і жити під указами людини, якій глибоко наплювати на вас і ваше майбутнє? Мовчання та підкорення призводять до рабства. Невже ви не відчуваєте своєї єдності та сили в протистоянні рішенням вашого президента? Досить мовчати! Інакше жадібність, бажання влади маленької групи людей забере життя мільйонів, якщо не всього людства в майбутньому! Я знаю разом, ми можемо це зупинити! Я у вас вірю!», — написав артист. 


Більше звернень читайте тут.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також