Український посол через цинізм поставив німців «на місце» (ВІДЕО)

3524 0

Ми у соцмережах:

Український посол через цинізм поставив німців «на місце» (ВІДЕО)

Вчора у найпопулярніше політичне ток-шоу Німеччини «Maybrit Illner» запросили посла Андрія Мельника, щоб обговорити війну України з Росією.

 Під час ефіру ведучий запитав в українського посла, «чи має Україна межу в кількості жертв, яку вона готова допустити?».

Такий цинізм настільки обурив Мельника, що той відповів: «Це питання настільки цинічне, що я не буду на нього відповідати. Путін і Росія відповідальні за жертви серед мирного населення, а не ми. Ми не будемо робити послугу нашим німецьким друзям і не здаватися, щоб їм не довелося бачити жахливі образи».

Після цього ефіру німецька преса «вибухнула» матеріалам із заголовками з цитат українського посла з цього ефіру.

Зокрема, видання «Welt» підкреслює, що український посол Андрій Мельник виявився бойовим співрозмовником.

Коли в ефірі почали розповідати, що армія Росії уже досягла своїх стратегічних цілей в Україні, посол спростував ці заяви.

Натомість Мельник намалював картину деморалізованої російської армії, яка глядачу могла створити враження, що вона ось-ось капітулює:

«Їх бойовий дух упав. Росіяни вже втратили 40 % військової техніки було знищено або конфісковано, і вони втратили 14 000 солдатів. Протягом трьох тижнів російські втрати були вже вдвічі більшими, ніж втрати США в Афганістані за двадцять років».

Однак під час ефіру шоу багато говорили, що Росія має ядерну зброю, яку боїться Європа.

«Для багатьох на Заході Східна Європа та Україна завжди були околицями влади Путіна, куди ми не повинні втручатися», — на цих словах військового експерта завершився ефір німецького шоу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також