Український робот Ratel S біля Новогродівки знищив тунель із росіянами

210 0

Ми у соцмережах:

Український робот Ratel S біля Новогродівки знищив тунель із росіянами

Українські військові на фронті активно використовують роботи для ведення боїв проти росіян. На цей раз вдалося штурмувати місце схованки оккупантів.

Про це повідомляє Telegram-канал голови Міністерства цифрової трансформації Михайла Федорова.

- Бійці платформою Ratel S знищили підземний перехід із особовим складом ворога біля Новогродівки. У тунелі було понад 10 оккупантів. Ratel S від учасників Brave1 вже більше року успішно працює на фронті, тому це не перший успішний кейс ліквідації росіян. Завжди приємно спостерігати, як українські розробки допомагають знищувати все російське, – зазначив Федоров. 

З початку повномасштабного вторгнення Україна значно посилила виробництво власної зброї. Федоров також зазначив, що такі яскраві успіхи роботів на фронті – це мотивація для підприємців створювати нові розробки – адже такі успіхи це загальний результат військових та бізнесу.
У травні українські фахівці заявили, що розробили унікальний робот "Лють". Його можна використовувати під час атак та штурмів позицій, а також як мобільну вогневу точку.
Також Федоров повідомляв про випробування універсального робота, який може проводити розвідку, штурмувати чи захищати позиції.

 Коротко про


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також