Українсько–Норвезький Форум працюватиме у Рівному

1265 1

Ми у соцмережах:

Українсько–Норвезький Форум працюватиме у Рівному

Дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами Осло- Рівне. Як зробити міста кращими? Рівняни говоритимуть з іноземними експертами про сучасне розумне місто, успішні стратегії, інвестиції, участь громадян та місцеву демократію.

Форум розпочне свою роботу 8 жовтня у Майстерня міста, що на вул.Лермонтова, 6, у Рівному , та триватиме з 09:00 по 13:00.  Робоча мова форуму англійська.

О 09:00 – 09:30 відбудеться прес-конференція, вітальне слово міського голови Рівного Володимира Хомка та гостей. .

10:15 – 11:15 - «Місцева демократія та участь місцевих: Чому і як?» Норвезький та український досвід участі громадян у прийнятті місцевих рішень. Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні.

Спікер: Аадн Асланд, старший науковий співробітник Норвезького інституту міських та регіональних досліджень (NIBR), столичний університет в Осло, спікерка -  Валентина Засадко, Католицький університет, Львів, спікерка - Наталія Бескупська, Асоціація міст України (AUC).

11.15 – 11:45 «Розширення можливостей громадян для розумніших міст». Як універсальний дизайн технологій може допомогти громадянам брати участь у створенні розумних міських рішень, зручних та доступних для всіх. Спікер: Ентоні Джаноуміс, соціальний підприємець та адвокат, Університет Осло Мет.

11.45 – 12.15 «Важливість хорошого корпоративного управління для місцевих органів влади: як стати успішним міжнародним партнером». Як Рівне може досягти успіху та залучити міжнародний бізнес? Що шукають норвежці, обираючи міжнародного партнера? Спікерка: Анастасія Антоник, партнерка проєкту, Норвезько-українська торгова палата (NUCC).

12:15 – 13:00 Додаток Sandefjord Citizen «М’якше – розумніше».
Місто Сандефьорд хотіло створити розумне місто, яке буде корисним та привабливим. Результат - розумне місто-додаток, в якому муніципалітети, організації та спортивні клуби роблять внесок у зміст, залучення та інформацію. У цьому сеансі ми поділимося дивовижними результатами та уявленнями за перші три місяці роботи.

Спільна презентація з Morten Holst & Валерієм Шипуновим, партнерами INNOCODE.NO.

Організаторами форуму у Рівному є: Майстерня міста, управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій та Віталій Герман, заступник міського голови.

Вхід на форум вільний, але кількість місць обмежена. Охочих просять зареєструватися та отримати підтвердження участі від організаторів.  Форма реєстрації  https://cutt.ly/4wZVBBD


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також