Укрпошта готова до обслуговування клієнтів в умовах блекаутів

321 0

Ми у соцмережах:

Укрпошта готова до обслуговування клієнтів в умовах блекаутів

Укрпошта надаватиме послуги навіть в умовах відсутності електроенергії, інтернету чи опалення.

Компанія подбала про те, щоб клієнти могли отримувати поштові, фінансові, торговельні та інші послуги. Про це під час брифінгу у Рівненській ОДА розповів директор з розвитку мережі Рівненського регіону АТ «Укрпошта» Іван Люсак.

- На Рівненщині 51 відділення забезпечене генераторами та старлінками. Також приміщення обладнані пристроями 3в1 з програмою BePost, що дозволяє надавати послуги в цифровому форматі навіть без інтернету. Об'єкти логістичної та транспортної інфраструктури мають потужні промислові генератори. Тож клієнти будуть отримувати посилки незалежно від енергоживлення, - запевнив Іван Люсак.

Під час брифінгу також йшлося про Стратегію розвитку Укрпошти на найближчі роки. Серед іншого, це 100% автоматизація обробки поштових відправлень, будівництво нових сортувальних центрів та забезпечення доступу до послуг всіх груп населення.

- Нині у Рівненській області працює 97 пересувних відділень, які можуть доставити посилки, ліки, пенсії, а також харчі у найвіддаленіші населені пункти. Завдяки пілотному проєкту «Укрпошта. Аптека» жителі можуть отримувати ліки у відділеннях Укрпошти. Терміни доставки - 3 дні між обласними центрами, без урахування дня відправлення. Зберігання у відділенні - 7 календарних днів, - розповів директор з розвитку мережі Рівненського регіону АТ «Укрпошта».

На сьогодні в Укрпошті доступні такі послуги: грошові перекази; поповнення чи зняття готівки з картки; сплата комуналки; виплата пенсій і соцдопомог; отримання посилок; оформлення міжнародних відправлень; відправка допомоги в інші регіони України, щоб підтримати їжею, ліками чи теплим одягом; покупка базових харчів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також