Укрпозика: ніяких відмов і лише приємна співпраця

262 0

Ми у соцмережах:

Укрпозика: ніяких відмов і лише приємна співпраця

Чималій кількості людей знайома ситуація, коли спроба отримати кредит в банку супроводжувалася відмовою без будь-яких пояснень. Досить часто подібне траплялося навіть після збору документів, знаходження застави і поручителів. Банк не пояснював свого рішення, а просто повідомляв про відмову. В результаті людина не отримала грошей і лишень зрозуміла, що спроба вийшла марною, а вона витратила на неї не один день, чимало зусиль і нервових клітин.

Аби не зіштовхнутися із такою ситуацією, варто звернути увагу на компанію Ukrpozyka, яка видає кредити без відмов при правильному заповненні анкети і внесенні реальної інформації. Насправді вже давно не секрет, що отримати позику в мікрофінансових організаціях значно простіше, ніж у великих банках. Громадянину України не треба збирати велику папку документів, витрачати час на відвідування офісу, пояснювати причини звернення і цільове направлення грошей, а також виконувати інші маніпуляції. Все, що потрібно зробити, це:

• відвідати сайт і зареєструватися;

• заповнити всі форми і надати фото документів;

• дочекатися результату і отримати гроші на карту.

Перед тим, як починати процедуру створення Особистого кабінету, рекомендується ознайомитися із актуальними умовами і усіма особливостями. На ресурсі представлена велика кількість відповідей на запитання, але якщо у потенційного клієнта виникають певні труднощі або він просто бажає проконсультуватися, він може зв’язатися з менеджерами, як із задоволенням нададуть необхідну інформацію. Слід навіть не намагатися використати шахрайські схеми і оформити кредит на іншу особу, адже система відразу розпізнає таку спробу і надасть відмову у оформленні грошей. Ще однією причиною відмови можна вважати невідповідальність під час заповнення заяви, адже якщо певні форми будуть пусті або незаповнені як треба, система також не дозволить перерахувати кошти. Повторити процедуру можна буде лише через 30 днів.

Причини популярності МФО

Мікрокредити стають дедалі популярнішими і з цим пов’язані певні особливості:

• Отримати фінанси можна як людям із хорошою, так і з поганою кредитною історією;

• Компанія працює 24/7, тому стати клієнтом дозволяється у будь-який день;

• Відмови трапляються дуже рідко, тому у випадку повноцінного заповнення анкети і заяви хвилюватися щодо відмови не треба;

• Вся процедура реєстрації і подачі заявки займає близько 30 хвилин;

• Після схвалення кредиту отримати фінанси можна протягом 3-5 хвилин;

• Зробити всі маніпуляції дозволяється вдома, завдяки як ПК, так і мобільному телефону;

• Для оформлення треба мінімальний комплект документів, який є у всіх повнолітніх громадян країни;

• Відсоткові ставки максимально гнучкі і нерідко залежать від актуальної ситуації (якщо людина вже брала кредити і вчасно їх повертала, збільшується лише кредитний ліміт, а відсоткова ставка зменшується);

• У випадку необхідності дозволяється продовжити користування кредитом, але для цього потрібно оплатити самі відсотки;

• Різноманіття способів повернення грошей дозволяє вибрати найкращий варіант.

Яку інформацію дозволяє отримати калькулятор?

Відвідавши сам сайт, користувача зустрічає онлайн-калькулятор, який відразу знайомить людину із особливостями сервісу і умовами. Людина звертає увагу на можливість вибрати суму, термін кредиту, відсотки і фінальну суму погашення. Вся інформація відповідає реальності і не змінюється протягом періоду користування. Варто зазначити, що якщо людина звертається до МФО вперше, кредит надається на 30 днів без необхідності сплати відсотків. Звичайно, мова йде про своєчасне повернення суми. Подібний бонус вважається дуже привабливим для користувачів, які давно хотіли спробувати особливості сервісу, але ніяк не могли наважитися зробити перший крок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також