«Укрзалізниця» оголошує всеукраїнський фотоконкурс «Залізничні мандрівки»

1308 0

Ми у соцмережах:

 «Укрзалізниця» оголошує всеукраїнський фотоконкурс «Залізничні мандрівки»

«Укрзалізниця» розпочинає всеукраїнський фотоконкурс «Залізничні мандрівки». Усі бажаючі взяти участь протягом місяця, з 10 вересня до 10 жовтня поточного року, можуть надсилати фотографії на залізничну тематику (від однієї особи не більше 5 штук) в електронному вигляді на адресу: fotokonkurs_UZ@mail.ru.

«Укрзалізниця» розпочинає всеукраїнський фотоконкурс «Залізничні мандрівки». Усі бажаючі взяти участь протягом місяця, з 10 вересня до 10 жовтня поточного року, можуть надсилати фотографії на залізничну тематику (від однієї особи не більше 5 штук) в електронному вигляді на адресу: fotokonkurs_UZ@mail.ru. Для участі у конкурсі автор подає заявку (в якій вказано назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, місце проживання, рік фотозйомки) та фотороботи. Приймаються фотографії в електронному вигляді розширенням не менше 300 dpi, розміром не менше 3000 х 2406 точок. До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж, пейзаж та ін.), які розкривають залізничну тематику. Конкурс проходитиме в два етапи: до півфіналу, за рішенням комісії, яку очолить генеральний директор «Укрзалізниці» Михайло Костюк, потраплять двадцять учасників. Роботи цих учасників будуть представлені на офіційному сайті «Укрзалізниці», де відбуватиметься відкрите голосування. За підсумками голосування будуть обрані переможці, які отримають почесні грамоти, цінні подарунки та призи. Роботи переможців візьмуть участь у фотовиставці, присвяченій Дню залізничника України.

Довідка До конкурсу не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу та інші негативні соціальні явища. Детальніше про умови конкурсу на сайті www.uz.gov.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також