Укрзалізниця запустить експрес «Потяг до тебе» для закоханих

1767 0

Ми у соцмережах:

Укрзалізниця запустить експрес «Потяг до тебе» для закоханих

14, 18 та 19 лютого Укрзалізниця запустить «Потяг до тебе»: експрес для закоханих у столиці.

Романтичну подорож Києвом зі смачною вечерею та під справжнім паровозом пропонує Укрзалізниця. Саме такий оригінальний варіант святкового дозвілля: у новенькому вагоні, купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка, який так само пригощає перших осіб  дипломатичних рейсів.

Подорож триватиме 2,5 години по кільцю навколо Києва, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14 лютого о 18:56, а у вихідні, 18 та 19 лютого, о 12:56.

Квитки на цей рейс коштують 211 грн і вже доступні винятково в застосунку Укрзалізниці! Їх кількість дуже обмежена, але за купівлю квитка на цей рейс нарахують вдвічі більше «обіймашок» у програмі лояльності, тож варто поквапитись!

Вечеря не входить до вартості квитка, тому з кожним замовником Укрзалізниця  зв'яжеться додатково та запропонує опціональне меню від шефа. Також на борту будуть доступні нова чайна колекція Укрзалізниці та спеціальне десертне меню.

Звісно, романтичне фото на фоні ретропаровоза — це безкоштовний бонус і обов'язковий ритуал!

Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний.

У разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Також нагадаємо, що можливі відключення електроенергії на рух паровоза не впливають, а у вагонах буде гарантовано тепло й атмосферно.

І ще одне:  перші 5 купе в цьому поїзді хочуть віддати закоханим військовим, бо вся ця романтика була б неможливою без вас. Якщо ви або ваша половинка боронять Україну в лавах ЗСУ і 14.02 буде в Києві, напишіть  на service@uz.gov.ua з темою листа «Кохання переможе!» і прикладіть фото військового квитка. Перші 5 пар отримають  безкоштовні квитки та вечерю.

Цінуйте тих, хто поруч, і не відкладайте любов на потім. Справжнє кохання — це залізно! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також