Ультрас реставрували у Рівному інсталяцію Небесної сотні

1213 0

Ми у соцмережах:

Ультрас реставрували у Рівному інсталяцію Небесної сотні

Рівненські футбольні ультрас спільно з іншими небайдужими рівнянами учора ввечері реставрували інсталяцію, присвячену пам’яті Небесної сотні, що розташована у Рівному неподалік органного залу.

За дві з половиною години вони відновили дві хмаринки, які здуло вітром та пофарбували нижню частину композиції, повідомляє Суспільне. Ця інсталяція не перебуває на балансі у жодного міського чи обласного управління. Її встановили у жовтні 2014-го року, відтоді доглядають за нею волонтери.

На фото співорганізатор акції Антон

Ми побачили, що на стелі знову немає хмаринок і фарба трохи поцвіла. Ми просто вирішили її оновити. Звернулися до хлопців з колективу "Rivne red black" і спільно з ними ми вже через соцмережі здійснили збір коштів. Потрібної суми ми не зібрали, але світ – не без добрих людей, і люди нам просто пішли на зустріч, і зробили знижки на виробництво хмаринок, і так само – на фарбу і деякі будівельні матеріали. Потрібно було 4,5 тисячі, зібрали ми, здається, – 3200. Ми чіпляємо дві хмаринки і оновлюємо загальний фон. Основний малюнок ми не чіпали, бо це більш витратна частина, ми вирішили це зробити хоч якось трішки краще. Хотілося б, щоб рівняни більше цікавилися історією, не забували про те, що триває війна, і дивилися за порядком а чистотою у своєму місті, – прокоментував співорганізатор акції Антон.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також