Ультразвукове дослідження: чому і як?

1577 0

Ми у соцмережах:

Ультразвукове дослідження: чому і як?

Не секрет, що встановлення діагнозу - це найважливіша мета, з якою ми приходимо до лікаря. Щоб зрозуміти, що з нами відбувається, з'ясувати причину захворювання і призначити лікування, необхідна правильна діагностика. А ця процедура потребує наукових методів, серед яких особливе місце займає ультразвукове дослідження.

Що собою представляє ультразвукове дослідження

УЗД - це безпечний, безболісний та інформативний метод дослідження організму людини за допомогою ультразвукових хвиль. В основі методу УЗД лежить принцип ехолокації, що використовує здатність тканин і середовищ організму відображати і поглинати ультразвукові коливання (хвилі). Спрямовані УЗ-коливання сканують досліджувану ділянку, наштовхуються на тканини різної акустичної щільності, а їхнє відображення (ехо) вловлює спеціальний датчик і комп'ютерна програма, яка реєструє отримане зображення на екрані осцилоскопа.

Переваги ультразвукової діагностики

Безпека. Повна відсутність іонізуючого випромінювання, що дозволяє проводити дослідження багаторазово протягом короткого періоду. Діагностика патологій на ранніх стадіях. Деякі захворювання на початкових етапах перебігають непомітно, а метод УЗД дозволяє своєчасно виявити їх і запобігти розвитку. Неінвазивність. Метод УЗД не припускає порушення цілісності шкірних покривів і введення токсичних контрастних речовин. Швидкість, безболісність. Ультразвукова діагностика займає небагато часу та проводиться безболісно. Доступність. Сьогодні процедура УЗД в "Окфорд Медікал Рівне" недорога і доступна для всіх пацієнтів, без обмежень за віком. Крім того, зараз діє АКЦІЯ "1+1=3", при виборі двох УЗ-досліджень - третє проводиться безкоштовно. Висока інформативність. Інформативність ультразвукового методу дозволяє застосовувати його в різних випадках: людину можна як обстежити "з голови до п'ят", здійснюючи моніторинг всіх органів і систем її організму, так і проводити діагностичні дослідження конкретної спрямованості. Ми пропонуємо наступні УЗ дослідження:
  • органів черевної порожнини та малого таза
  • молочних залоз
  • сечового міхура, нирок
  • передміхурової залози, яєчок
  • гепатобіліарної системи
  • діагностика вагітності
  • щитоподібної залози
  • серця
  • судин верхніх/нижніх кінцівок
  • суглобів
В МЦ "Оксфорд Медікал Рівне" лікарі-діагности у своїй роботі користуються універсальним багатофункціональним приладом "PHILIPS CLEAR VUE 350" експертного класу. Всі лікарі проходили спеціальне навчання з використання всіх можливостей даного діагностичного комплексу та є досвідченими спеціалістами в своїй галузі. Крім того, скориставшись акцією "1+1=3", яка діє з 1 лютого по 29 лютого 2016 року, ви економите кошти, роблячи більшу діагностику свого організму.

Акція "1+1=3"

1. Комплекс "Органи черевної порожнини + Органи малого таза (ОМТ) + Молочні залози": 200+150+100= 350 грн. 2. Комплекс "Органи черевної порожнини + Комплекс урологічний + Щитовидна залоза": 200+200+110= 400 грн. 3. Комплекс "Органи черевної порожнини + Судини голови та шиї + Щитовидна залоза": 200+180+110= 380 грн.
Запис на Акційне УЗД за тел: +380 (362) 40-40-50, моб. +38 (067) 840-40-50.
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також