Універсальний огірок

669 0

Ми у соцмережах:

Універсальний огірок

Огірок містить усі необхідні для людського організму вітаміни, фолієву кислоту, залізо, кальцій, фосфор, магній, калій, цинк. Він складається на 95% із води, цінність якої величезна — вона є адсорбентом, маючи можливість детоксикації організму. Але крім того, огірок може допомогти в різних ситуаціях.

Якщо ви раптово відчули втому чи сонливість, не поспішайте наливати собі чергову чашку кави. Для відновлення сил та енергії вам потрібен огірок, який містить вітаміни групи В. Достатньо з’їсти лише один огірок, щоб відновити сили.

Хочеться щось з’їсти між основними прийомами їжі або перед сном, але переживаєте за фігуру? Оберіть огірки. Мало того, що вони чудово насичують, але ще й втамовують спрагу і очищають організм.

Якщо перебрали з алкоголем, перед сном з’їжте огірок. Наступного дня прокинетеся без головного болю. Огірок містить цукор та електроліт, які разом із вітаміном В регулюють обмін речовин, порушений вживанням алкоголю.

Якщо попереду у вас якась важлива зустріч, іспит чи інша подія, через яку ви дуже переживаєте, огірки допоможуть заспокоїтися. Для цього наріжте їх кружальцями, залийте окропом і подихайте парами. Заспокоїтеся миттєво.

Зібралися в басейн, але соромитеся нерівностей шкіри на ногах? Візьміть кілька пластинок огірка та натріть ці місця. Огірок має косметичну властивість стягувати шкіру на деякий час. За цим принципом можна накладати маски на обличчя, в результаті яких зморшки на обличчі розгладжуються, шкіра стає більш пружною. Крім того, огіркові маски легко освіжають.

Якщо крани, раковина та газова плита потребують чищення, візьміть шматочок огірка і протріть брудну поверхню кілька разів. Вона не тільки заблищить, але й залишиться без слідів. Чималий плюс у тому, що ваші руки теж будуть у безпеці — огірок не шкодить шкірі.

Щоб дзеркала не запотівали, перед тим як іти в душ, змастіть їх кружальцями огірка. А бонусом отримаєте приємний аромат у ванній кімнаті.

Потрібно терміново почистити взуття до блиску, а щітки та крему під рукою немає? Візьміть кружальце огірка і пройдіться по туфлях — вони заблищать як нові. Так само можна очищати шкіряні поверхні — сумки, сидіння та ін.

Якщо на кухні з’явилися різні комашки, покладіть кружальця огірка в алюмінієвий посуд. Запах, який з’явиться внаслідок хімічної реакції, людина не відчуває, а от комахи не переносять.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також