Уночі окупанти обстріляли Коростень

2134 0

Ми у соцмережах:

фото - zaxid.net

Про це сьогодні повідомив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в ефірі загальнонаціонального телемарафону .

- Близько 2.00 та 4.00 23 травня сталися вибухи в Коростені. О 4.00  був  "приліт" у залізничну інфраструктуру. О 2:00 працювала ППО,  і  "болванка" впала на один із житлових масивів. Немає значних пошкоджень. І найголовніше, що від нічних обстрілів ніхто не постраждав, – сказав Бунечко.

Zhitomir.info нагадав, що 22 травня чотири ракети, які летіли на Малин, збила ППО, але кілька долетіли в район залізничної станції: одна людина загинула, є поранені. Подробиці в ефірі національного телемарафону розповів керівник ОВА Віталій Бунечко.

- Близько 13:40 в містечко Малин, яке на кордоні з Київською областю, був приліт крилатих ракет. Хочу сказати, що в п’ятницю (20 травня) відбувся обстріл Малина, тієї ж залізничної станції, коли було пошкоджено близько 130 будинків, п’ять з яких (тепер) взагалі не придатні для житла. І сьогодні – в те саме місце. Ми тільки почали допомагати людям відновлювати, вставляти вікна, латати дахи. Сьогодні знову руйнування, можливо, думають, що в нас не вистачить скла чи шиферу, то я запевняю – ми будемо відновлювати. Але сьогодні, на жаль, ми можемо казати про одну загиблу людину і про поранених людей, деякі з них – працівники залізниці. Гатять по залізничній інфраструктурі, - сказав Віталій Бунечко.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також