Упіймати Путіна

2362 0

Ми у соцмережах:

Упіймати Путіна

Сьогодні усьому світу очевидно, що причини страшної війни у центрі Європи зумовлені не якимось об’єктивними міждержавними чинниками чи протиріччями, про що нам розповідали у школах та інститутах.

Сучасне людство давно навчилося вирішувати ці протиріччя і нікому й на думку не спадає, розпочинати війну. Єдиним джерелом кровопролиття та руйнувань, яких завдає Україні російське військо, є голова однієї людини, яка, як всім тепер очевидно, остаточно з’їхала з глузду.

Що це означає? Це означає, що жодні аргументи для припинення вогню на російських агресорів не вплинуть. Поки живий Путін, вони будуть лізти вперед і гинути від українських куль та снарядів. Немає сьогодні в Росії сили, яка була би здатна це зупинити всупереч волі Путіна.

Очевидність цієї обставини ставить перед людством нову задачу – упіймати та знешкодити Путіна. Вже не йдеться про жодні з ним перемовини – про що говорити з хворою людиною? Це зрозуміли, здається, навіть Шольц із Макроном, а Байден ще у перший день війни заявив що йому немає про що говорити з Путіним.

Не дума., що варто сподіватися на те, що в оточенні російського диктатора знайдуться сміливці, які наважаться ізолювати Путіна, позбавивши його можливості віддавати накази. Навіть коли серед цього оточення є американські агенти. Так само маловірогідна операція із знешкодження Путіна силами якогось десанту, як це було із Бен Ладеном.

З одного боку Захід наляканий перспективою ядерної війни і боїться ступити хоча би крок на захист України, з іншого – там теж не бажають жити далі під загрозою божевільного Путіна. І, як виглядає, посиленно думають над тим, як його упіймати та знешкодити. Чи вдасться це зробити, чи ні, ніхто не знає.

А що ми? Нам своє робить! Поки ми не можемо упіймати самого Путіна, слід бити маленьких Путіних, яких він послав сюди вбивати українців. І тоді залишаться два варіанти – або ловлять і знешкоджують самого Путіна, або роблять так, щоб Путіну не було кому віддавати накази. Перший шлях простіший та ефективніший – без Путіна російська армія одразу ж припинить війну. Але поки цього не трапилось, слід працювати над другим варіантом. Довго, вперто і наполегливо.

Сподіваюсь, що поки я це пишу, на нашій землі стало менше ще на одного маленького Путіна, а краще на сотню чи тисячу. А може і самого Путіна вже упіймали чи вже скоро спіймають…

Микола Несенюк


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також