Уповноважений президента ставить Рівненщину за приклад іншим регіонам

1896 0

Ми у соцмережах:

Уповноважений президента ставить Рівненщину за приклад іншим регіонам

За останні п’ять років кількість учнів, які вивчають Святе Письмо на Рівненщині зросла вдвічі. Нині це майже 25 тисяч дітей. А предмет «Християнська етика» на Рівненщині викладають у половині шкіл.

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба сьогодні на відкритті обласної олімпіади «Знавці Біблії» на Рівненщині зазначив:

Добре, коли морально-духовне виховання стає основою виховання дитини. І Рівненщина – приклад усій Україні: вивчення Біблії може стати потужною моделлю навчання. Я про це кажу в усіх регіонах – візьміть цей приклад. Це важливо для всієї України, якщо ми хочемо виховати здорове покоління. З поваги до Бога, один до одного, до батьків ми виховаємо Україну. Рівненщина це вже робить сьогодні.

До слова, Рівненщина – це єдиний регіон, у якому проводять олімпіаду «Знавці Біблії». Також на відкритті олімпіади з метою співпраці у напрямку виховання молодого покоління Уповноважений Президента України з прав дитини, Рівненська , Міжнародний благодійний фонд «МИР» та Громадська спілка «Покликані перемагати» підписали Меморандум про співпрацю, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також