Управління освіти розповіло, для яких районів ще купуватимуть шкільні автобуси

1477 0

Ми у соцмережах:

Управління освіти розповіло, для яких районів ще купуватимуть шкільні автобуси

Цього року на Рівненщині вже закуплено 22 шкільні автобуси. Як повідомляє прес-служба обласного управління освіти, до кінця року заплановано придбати ще шість.

Придбано автобуси для шкіл на Березнівщині, Гощанщині, Острожчині, Сарненщині, Дубенщині, Кореччині, Костопільщині та у Рівненському районі. Також закупівлю здійснили у Млинівській, Бугринській, Смизькій, Боремельській, Бабинській, Острожецькій, Бокіймівській, Немовицькій, Малолюбашанській ОТГ.

Ще автобуси куплять для будеразької та ступнівської шкіл Здолбунівського району, устянської ЗОШ на Кореччині, цепцевицької у Сарненському районі, деражненської у Костопільському районі та для михалківської школи на Острожчині.

З обласного бюджету на придбання транспортних засобів було виділено понад 28 мільйонів, а це 70% вартості. Решту 30% додали місцеві бюджети.

Пісківська сільська рада у Костопільському районі придбала автобус самотужки.

«Шкільними автобусами будуть забезпечені ті громади, які підтримують реформи. Ті, хто провів оптимізацію закладів освіти або планує її здійснити найближчим часом.  Окрім того, шкільні автобуси отримають громади, в яких свого часу такий транспорт був вилучений для потреб АТО», – зазначив начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також