Управління юстиції на Рівненщині очолила дружина помічника нардепа Вознюка

4278 0

Ми у соцмережах:

Оксана Сальчук. Фото - зі сторінки у Facebook

Сьогодні Головному управлінню юстиції представили нового керівника – 41-річну Оксану Сальчук. Її попередник, Микола Станіщук, пробувши у Рівному півроку, повернувся на Івано-Франківщину.

Оксана Сальчук до липня працювала завідувачкою сектору юридичного забезпечення Сервісного центру МВС у Рівному. 28 липня її представили як переможницю конкурсу на посаду начальника обласного управління юстиції Закарпаття. Приступити до роботи в Ужгороді пані Сальчук мала з 30 липня, проте у міністерстві вирішили перевести її на Рівненщину.

Оксана Сальчук – дружина заступника голови Рівненської районної ради Миколи Сальчука, який заодно є помічником народного депутата Юрія Вознюка. До ради п.Сальчук потрапив за списком БПП.

Микола Сальчук - зліва. Фото - зі сторінки у Facebook

Родина, відповідно до поданих електронних декларацій, живе у будинку у Рівному на 213 «квадратів», яким володіє ще з 1995 року. Іншого майна Сальчуки, відповідно до декларацій, не мають. Торік п.Сальчук продав свій семирічний «BMW X-5».

Нагадаємо, що недавно Івана Смачило, яка очолювала рівненську юстицію перед Миколою Станіщуком, стала заступницею міністра юстиції.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також