У Рівному поліцейські викрили підпільні міні-заправки

1075 0

Ми у соцмережах:

У Рівному поліцейські викрили підпільні міні-заправки

Протиправну діяльність 39-річного рівнянина задокументували сьомого лютого співробітники Рівненського райуправління поліції на вулиці Київській в обласному центрі. На момент перевірки там саме заправляли авто.

Поліцейські встановили, що реалізацію пального чоловік здійснював в орендованому гаражі. Тут правоохоронці виявили власноруч облаштовану міні-заправку: дві пластикові та одну металеву ємності, виготовлений кустарним способом насос та пістолет для заправки транспортних засобів.

З місця події слідчо-оперативна група вилучила 250 літрів дизпалива, а приміщення опечатали.

Крім того, діяльність ще однієї підпільної заправки задокументували поліцейські і на вулиці Млинівській в обласному центрі. Там пальне продавали із технічно несправної вантажівки-фургона «Mercedes Benz» . Слідчо-оперативна група вилучила 320 літрів дизпалива. ☝️

За обома фактами слідчі Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження зразки пального відправили на дослідження, вирішується питання про накладення арешту на майно. Досудове розслідування триває.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також