Уродженець Рівного потрапив до рейтингу «Топ-100 лікарів України»

2771 0

Ми у соцмережах:

Уродженець Рівного потрапив до рейтингу «Топ-100 лікарів України»

Відомий пластичний хірург Едгар Камінський, який народився і проживав у Рівному, потрапив до рейтингу найкращих лікарів України за версією журналу "TOP.UA".

 Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook:

- Цієї суботи були оцінені праця, терпіння, прагнення ста українських лікарів. І оцінка була гідною. Я завжди говорив, що українським фахівцям не вистачає сміливості заявити про свої таланти, адже так багато прекрасних лікарів з сучасними світовими знаннями і здібностями, мовчать і не розповідають про себе. І в цей вечір 100 фахівців показали свою цілеспрямованість, гордо і впевнено піднімаючись на сцену за своєю нагородою.

Едгар Камінський зазначив, що фахівці, які потрапили в список кращих лікарів, своїми силами піднімають медицину на новий рівень.

- Кожен рейтинг суб'єктивний, критерії різні, але я знаю багатьох номінантів особисто, і повірте, вони гідні бути в сотні кращих... Я не просто вірю в українську медицину, я переконаний, що кожен обдарований фахівець гідний червоної доріжки, поваги, високого заробітку і сприятливих можливостей для розвитку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також