Уроки під час тривоги: укриття в рівненських школах підключать до Wі-Fі

895 0

Ми у соцмережах:

Уроки під час тривоги: укриття в рівненських школах підключать до Wі-Fі

Чи повернуться цієї осені рівненські учні за парти в свої школи і в якій кількості, стане відомо згодом. А тим часом в закладах продовжують готувати укриття для школярів та вчителів.

 26 серпня міський голова Рівного Олександр Третяк та керівник макрорегіону об’єднаної компанії «Датагруп-Воля» Олександр Пігаль підписали меморандум щодо оснащення укриттів освітніх закладів доступом до мережі Wі-Fі.На разі, коштом “Датагруп-Воля” до мережі підключили вже 10 освітніх закладів, - повідомили у прес-службі міськради.

Вже зовсім скоро розпочнеться навчальний рік, тож мусимо поквапитись. У разі повітряних тривог учні спускатимуться саме в укриття, а вчителі за можливості зможуть продовжувати урок саме там. Тож в сучасних умовах без якісного швидкісного інтернету не обійтись,” - відзначив Олександр Третяк.

 

У планах обладнати хорошим Wі-Fі від “Датагруп-Воля” іще вісім закладів — освітніх та медичних. Загалом, таких у нашому місті буде 23 — 18, які підпорядковуються Рівному, та іще 5 обласних. І це без урахування сховищ у житлових будинках, - додали в міськраді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також