Урологічні хвороби: лікувати чи терпіти?

3907 0

Ми у соцмережах:

Урологічні хвороби: лікувати чи терпіти?

Існує цілий список захворювань, про які не люблять говорити чоловіки. Хоча багато хто з них знає про деякі чоловічі захворювання не з чуток. Для діагностики, лікування, профілактики таких захворювань і існує лікарє— уролог.

До речі, останнім часом чоловіча урологія, а точніше, «чоловічі» хвороби, стрімко «молодіє». Приміром, близько 40-60% чоловіків віком 25-30 років зараз страждають на таку хворобу, як простатит. Саме тому вже після 30 років всім чоловікам рекомендується регулярно, хоча б раз на два роки, проходити огляди у лікаря-уролога. А після 40 років — такі огляди мають стати щорічними. Сьогодні про деякі урологічні хвороби розповідає лікар-уролог Медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» Сергій Хлуднєв: — Урологічні захворювання здатні значно ускладнити життя чоловіка, стати причиною серйозних розладів здоров'я, а в деяких особливо тяжких випадках навіть призвести до летального результату. Одним з розповсюджених захворювань сечостатевої системи у чоловіків є уретрит. Жінки також страждають від цього захворювання, але чоловіки стикаються з ним частіше, і перебігає воно у чоловіків більш тяжко. По суті, ця хвороба представляє собою запалення сечовипускального каналу. Так званий специфічний різновид уретриту може викликатися статевою інфекцією — гонококом, трихомонадою і т. д. У разі неспецифічного уретриту винуватці не пов'язані зі статевою інфекцією. Це можуть бути стрептококи, кишкові палички і т. д. Перебігають обидва різновиди захворювання практично однаково, варіанти лікування теж не розрізняються. Основна відмінність специфічного від неспецифічного уретриту полягає в тому, що в першому випадку необхідно обстеження всіх партнерів хворого, так як вони, скоріше за все, також заражені статевою інфекцією. До речі, в нашому Медичному центрі ви можете як здати аналізи на інфекції, так і отримати лікування відповідно до поставленого діагнозу. У тому випадку, якщо лікування уретриту не розпочато вчасно або не доведено до кінця, ця хвороба може перейти в ще одне надзвичайно серйозне захворювання — простатит. По суті, це захворювання представляє собою запалення передміхурової залози (це специфічний чоловічий орган, який має відношення як до сечовипускання, так і до статевої сфери). Відповідно, жінки від простатиту не страждають. На розвиток цього захворювання можуть впливати такі фактори, як переохолодження, малорухливий спосіб життя, несвоєчасне випорожнення сечового міхура, зловживання сигаретами і алкоголем. Симптоми простатиту:

  • відчуття печії в промежині й уретрі;
  • ускладнене сечовипускання;
  • часті візити до туалету;
  • неприємні відчуття при дефекації;
  • відчуття неповного випорожнення сечового міхура;
  • занадто слабкий струмінь сечі;
  • розлади статевої функції організму;
  • біль у нижній частині живота;
  • психічна пригніченість, чекання подальших ускладнень, тривожний стан.
Якщо ви виявили щось із перелічених симптомів, не потрібно терпіти, зверніться до кваліфікованого лікаря-уролога. Зробити це швидко та навіть анонімно за вашого бажання можна в Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне». Пацієнт, який звернувся до нас, проходить первинний огляд у кращих урологів Рівного. Діагностика ведеться найсучаснішими методами, а способи лікування не викликають дискомфорту. Крім цього, ми прагнемо застосовувати малоінвазивне лікування, завдяки чому захворювання вдається побороти швидко та безболісно. Запис на прийом до лікаря-уролога в Медичний центр «Оксфорд Медікал Рівне»:
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також