USB кабель — важливий аксесуар для будь-якого смартфона

679 0

Ми у соцмережах:

USB кабель — важливий аксесуар для будь-якого смартфона

Кабель USB для зарядки і передачі даних — більш популярного супутника для смартфона сьогодні складно уявити. Мобільні телефони перетворилися на справжнісінькі персональні комп'ютери, що відкривають великі можливості.

 Однак усі ці "плюшки" не мають ніякого сенсу, якщо високопродуктивні смартфони, оснащені восьмиядерними процесорами, дисплеями з роздільною здатністю 1440p, можуть мати серйозні проблеми з автономністю при дуже інтенсивному використанні. Вихід із ситуації дуже простий, досить мати з собою додатковий кабель USB, вибрати доступний варіант якого можна за цим посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/usb/. Після цього мобільний телефон без зусиль підключається до будь-якого джерела живлення: повербанк, ноутбук, блок живлення. Завдяки Єврокомісії практично всі смартфони, представлені на ринку, мають один універсальний роз'єм — micro USB. Тільки компанія Apple виходить з цього оточення, оскільки у неї є власний роз'єм Lightning. Уніфікація значно спрощує пошук зарядного пристрою для телефона, коли ми далеко від дому, тому що, наприклад, в офісі, де працюють 10 осіб, шанси знайти кабель дуже високі.

Питання про підробки
Як і в будь-якій галузі, тут теж є контрафакт. Кабелі Lightning для пристроїв Apple найбільш часто підробляють по дуже простій причині. Оригінальний кабель цього типу може коштувати до 700 грн — абсурдна ціна на цей вид продукції. Неоригінальні аксесуари такого типу можна купити в кілька разів дешевше, проте часто буває, що кабель взагалі не працює або не заряджає телефон до 100%. Обидві ці проблеми також застосовні до звичайних кабелів micro USB, які підходять до всіх інших телефонів.
Зарядка і передача даних
Якісний ЮСБ кабель повинен виконувати покладені на нього функції на всі 100%. Однак у продажу зустрічається велика кількість аксесуарів, які придатні, наприклад, для передачі даних, але абсолютно не підходять для зарядки акумулятора або навпаки. Але це не означає, що дешеві кабелі не варто розглядати при покупці. На етапі вибору важливіше знайти порядного постачальника, який займається реалізацією недорогої аналогової продукції, а не ширвжитком низької якості з Піднебісної.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також