Усім про все: астрологічний прогноз на 11 липня

662 0

Ми у соцмережах:

Усім про все: астрологічний прогноз на 11 липня

Не відволікайтеся сьогодні на дрібниці - і зможете досягти більшого.

 Овен
Ви будете сьогодні постійно чимось зайняті. Але це вас тільки порадує, адже ви любите жити в швидкому темпі. Намагайтеся зайнятися здоров'ям - вживайте корисну їжу і відмовтеся від спиртних напоїв. Для фінансових справ оберіть інший день, сьогодні відпочиньте від усього.


Телець
Всі ваші плани будуть реалізовуватися за умови, що ви будете дотримуватися чесних правил. З коханою людиною будьте ласкавішими і проявіть більше фантазії. Зірки радять зайняти активну позицію в сімейному житті, та й на роботі теж. Увечері чекайте гостей.


Близнята
Намагайтеся не реагувати на сторонні зауваження, які можуть вас вибити з колії. Необхідно спокійно прожити цей день, щоб не мати купу неприємностей. Увечері постарайтеся гарненько відпочити і розслабитися. Фінансове становище нестабільне, шукайте підробіток.


Рак
Будьте більш щирими з коханою людиною і намагайтеся не робити вчинків, про які ви не могли б їй розповісти. Корисно зайнятися спортом, якщо набрали кілограми за час карантину. Біг, велосипед і плавання - від усього цього не відмовляйтеся. Побутові справи почекають, займіться здоров'ям.


Лев
Сьогодні вдасться втілити в реальність давню мрію. Проблеми зі здоров'ям потрібно вирішувати з фахівцем. Ніякого самолікування і порад знахарок! Не забудьте приділити увагу рідним, адже ви їм зараз дуже потрібні. Друзі та шашлик почекають. Сім'я - насамперед.

Діва
Зранку наскладаєте грандіозних планів, а вже вдень вони здадуться банальними і легковажними. Настрій змінюється дуже різко. Всі рішення сьогодні приймайте виважено і гарненько все обдумавши. Обов'язково приділіть увагу своєму здоров'ю. Фінансових милостей від природи не чекайте.


Терези
Гарний день для спілкування з друзями і прогулянок на свіжому повітрі. Сімейним людям доведеться залагоджувати якийсь давній конфлікт з родичем. Тактовно і м'яко натякніть йому, що у кожного свій дім і свої клопоти. Не виключені безсоння і головний біль.


Скорпіон
Будьте дуже акуратними у всьому, що робите. Намагайтеся уникати спілкування з імпульсивними і агресивно налаштованими людьми. Вдалий день для шопінгу. Простежте за здоров'ям. Менше бувайте на палючому сонці, а ось посидіти з книгою в тіні - це корисно.


Стрілець
Зірки обіцяють романтичний день, коли ніщо, крім кохання й партнера, цікавити не буде. Ось тільки дрібні питання зранку залагодите і все. Вечір обов'язково приділіть собі і своїм улюбленим заняттям. Знизьте фізичну активність.


Козеріг
Хороший день для творчості й домашніх справ. Сьогодні ви будете особливо старанні та допитливі у всьому. Завершіть нарешті ті справи, котрі весь час відкладали через брак часу. Вечір проведіть з друзями і постарайтеся добре відпочити. Не витрачайте бездумно гроші.


Водолій
Ви можете перебувати в поганому настрої, але намагайтеся не давати волі негативним емоціям. Інакше це може обернутися проти вас і погіршити стосунки з навколишніми. Відмовтеся від спиртного і шкідливих продуктів. Думки про відпустку наполегливо заважають спокійно жити. Все збудеться, але без коштів важкувато.


Риби
Будьте уважнішими до себе і свого здоров'я. Бажано відпочити в тиші й домашній обстановці. Працьовитість і заряд бадьорості знадобляться, наприклад, на дачній ділянці, в побуті й вихованні дітей. В гості ходити небажано, краще запросіть друзів до себе.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також