Усім про все: астрологічний прогноз на 3 липня

714 0

Ми у соцмережах:

Усім про все: астрологічний прогноз на 3 липня

Сьогодні, 3 липня, саме час, щоб позбутися від всього непотрібного. Це стосується старого одягу, номерів у телефоні, за якими ви не дзвоните, та більш ґрунтовних речей.

 


Овен
Напружений день, пристрасті переповняють вас. Частіше виникатимуть сварки і розбіжності. Люди, які пообіцяли допомогти, не дотримають слова. Здається, що навколишні спеціально дратують вас. Несподіваний прибуток поліпшить настрій.


Телець
Сьогодні варто бути не тільки чарівним у спілкуванні з людьми, але й дотепним. Але не переборщіть із жартами, особливо на адресу начальства. Несподівані грошові надходження можливі ближче до вечора. Вони будуть скромними, але дозволять зробити приємні покупки.

Близнята
Спокій зберігати дуже важко. Погода діє на вас гнітюче, ви дратуєтесь через кожну дрібницю. Професіоналізм у роботі допоможе впевнено взятися за нові проєкти. Начальство натякне, що зарплата підвищиться, але доведеться попрацювати понаднормово.


Рак
Занадто великого значення надаєте дрібницям. Краще не підписувати жодних документів, що стосуються грошей. У професійній сфері все складається добре, але двотижнева відпустка вам не завадить. Родичі чекають вас у гості, але намагайтеся не об'їдатися, побережіть шлунок.


Лев
Зірки рекомендують прокинутися з дзвінком будильника і не валятися в ліжку - потрібно переробити купу справ. Сьогодні ви легко зможете переконати будь-кого у своїй правоті. П'ятничні посиденьки з друзями дадуть величезний заряд бадьорості.


Діва
Спокійно обміркуйте ситуацію, що склалася, і знайдете найбільш прийнятне вирішення проблеми. Нові ідеї можна буде реалізувати разом зі старими і перевіреними партнерами. Якщо сьогодні не проігнорувати важливих справ, то можна помітно зміцнити фінансове становище. З відпочинком доведеться почекати.


Терези

Нестандартні рішення будуть особливо вдалими. Вам не вистачає яскравих вражень. Знайдіть час для романтичного побачення або зустрічі з друзями. Погода погано позначається як на вашому самопочутті, так і на настрої. Відновлюйте сили для нової роботи, незабаром її буде непристойно багато.


Скорпіон
Початок дня буде напруженим через велику кількість невідкладних справ. Можливі несподівані пропозиції по роботі. Але краще розглянути їх пізніше, в спокійній обстановці. У другій половині дня ви опинитеся в такій приємній компанії, що йти не захочеться. Але не забувайте, що вдома чекає сім'я.


Стрілець
Не відволікайтеся на дрібниці й не піддавайтеся спокусі розслабитися. Якщо зробите неправильний вибір щодо роботи, то не розраховуйте на кар'єрне зростання. Особисте життя відійде на другий план. Подбайте про здоров'я, харчуйтеся повноцінно, на столі повинні бути обов'язково сезонні фрукти і овочі.


Козеріг
Навколишні звернуться до вас по допомогу, і краще нікому не відмовляти в ній. Привабливі ділові пропозиції можна приймати не роздумуючи. Ви будете занадто бурхливо реагувати на зовнішні зміни. Звичайна суперечка з другою половинкою може дійти до скандалу, якщо вчасно не включити розум.


Водолій
Думки повзають лінивими слимаками, настрій депресивний і нічого не хочеться робити. Але пересильте себе - сьогодні п'ятниця, кінець робочого тижня. Повага до думки близьких допоможе уникнути конфліктної ситуації. Ковток свіжого повітря, природа, шашлик - ось у чому себе не обмежуйте.


Риби
Очікувані результати будуть, якщо всі важливі справи зробите вранці. Легковажність призведе до помилок, які буде важко виправити. Сьогодні вас буде дратувати все, навіть розряджений телефон. Не варто хвилюватися:  на роботі все добре, і родичі теж порадують.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також