Усім про все: астрологічний прогноз на 4 липня

2008 0

Ми у соцмережах:

Усім про все: астрологічний прогноз на 4 липня

Гарний день для відпочинку із рідними та друзями на природі.

 

 

Овен
Сьогодні вас мучитимуть протиріччя, від яких не позбавить навіть фізична робота. Шукайте позитив у всьому – зараз сприятливий час для всього нового: спілкування, знайомств, здобуття знань. Скористайтеся цим сповна. Виберіться кудись розважитися ввечері й забудьте про всі проблеми.

 Телець
Включіть свою головну якість – реалістичність. Після цього ви зможете подолати всі перешкоди на шляху до успіху. Отримуйте урок з усього, що почуєте. Якщо щось іде не так – краще відкласти справу до кращих часів. А сьогодні займайтеся лише тим, що приносить задоволення.


Близнята
Чудовий день для зміцнення здоров'я і спортивних занять. Але не намагайтеся збільшувати навантаження, якщо тільки недавно почали тренування. Корисно зайнятися не тільки активними, але й розумовими іграми - розгадування кросвордів, ребусів, шахи. Сьогодні вас очікують добрі новини. А також подяка за неоціненну підтримку.

 Рак
День видасться сірим і прісним, але це навіть на краще. Сьогодні не слід проявляти надмірної активності, побережіть здоров'я. Старайтеся якомога більше перебувати на свіжому повітрі. Кар’єрна криза залишилася позаду, принаймні на деякий час. Тому пора прибрати роботу з головного місця у вашому житті. Вдалими будуть великі покупки.


Лев
Зірки радять кожен невдалий момент у житті сприймати як безцінний досвід. Не влаштовуйте через дрібниці драму, подивіться на все з гумором. Вечір приділіть собі й своїм захопленням, не забуваючи при цьому про рідних. Цікавими будуть короткочасні подорожі.

Діва
Відпочиньте сьогодні, хатня робота ніколи не закінчується. Вечір бажано провести в колі сімї або друзів.  Спільна вечеря і дружнє, невимушене спілкування – саме те, що треба. З фінансами поводьтеся бережливо, а на шопінг відкладіть мінімум грошей.

Терези

Бадьорості та енергії у вас через край. Саме вони допоможуть впоратися з усіма поточними проблемами. Темп життя починає трохи сповільнюватися: пора у відпустку. Головна проблема – як її провести і де взяти грошей. До всього нового в житті ставтеся спокійно.

Скорпіон
Не будьте надто суворими до близьких людей. Навіть якщо вони вам трохи насолили, вмійте прощати. Сімейним людям потрібно буде прийняти мудре рішення, яке б всіх влаштувало. Знайдіть час щоб помріяти. Побутові проблеми зажадають чимало фінансових вкладень.

Стрілець
Ви заслужили відпочинок, причому тривалий і далеко від дому. Подорож, про яку мріяли із зими, обов'язково здійсниться. Побалуйте себе приємним вечором у веселій компанії. Ви заслуговуєте любові, однак одержуєте її від навколишніх не так часто, як хотіли б.

Козеріг
Не звертайте уваги на думку інших. Завдяки близькому другові втілиться в життя давня мрія. Користь здоров'ю принесуть активні ігри на природі. Не варто планувати на сьогодні якихось серйозних справ, тому що рішення у них не буде.

Водолій
Вас очікує день, сповнений усмішок і сюрпризів. Відкладіть на кілька днів справи по господарству і відпочиньте по повній – природа, плавання, шашлик, рідні та друзі поряд. Але перед тим не забудьте закупити продукти на наступний тиждень.

Риби
Все, що почуєте сьогодні на свою адресу, краще пропускати повз вуха. Не будьте такі ранимі, інакше вдарять ще болючіше. Домашня суєта може призвести до незначних конфліктів. Якщо з’явиться бажання кудись поїхати або щось зробити, слідуйте йому. Ви не пожалкуєте!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також