Усім про все: астрологічний прогноз на 5 липня

1447 0

Ми у соцмережах:

Усім про все: астрологічний прогноз на 5 липня

День відзначений деякою нервозністю. Рекомендується відпочинок у колі сім'ї або з друзями.

 

 

Овен

Емоції б'ють через край, але важливо стримуватися. Сюрпризи із самісінького ранку, і не тільки приємні. Вся суєта і клопоти будуть відбуватися навколо близьких людей. Будьте обережні в словах і вчинках.


Телець
Всі ніби змовилися: телефонують, пишуть у вайбер і виливають на вас свої проблеми. Доведеться шкодувати, співчувати і роздавати поради. У вас це чудово виходить! Але до вечора заболить голова, тому вечірня прогулянка буде дуже доречною.


Близнята
Ваша некерована поведінка і підвищена дратівливість погано впливають на стосунки з навколишніми. Влаштуйте для себе відпочинок від всього і всіх. Що стосується фінансів, то тут все складно.


Рак
Основні клопоти дня – по господарству. Всі щось від вас хочуть, навіть котики-собачки. В особистому житті можливі недомовки. Вчіться мистецтва компромісів. Романтичний вечір піде тільки на користь стосункам.


Лев

Мріям про спокійний вихідний не судилося здійснитися. Замість відпочинку цілісінький день доведеться ходити взад-вперед  - суєта і турботи не дадуть присісти ні на секунду. Зате ввечері з'явиться можливість весело провести час із друзями або в колі сім'ї.


Діва
Самопочуття буде залежати від збалансованого харчування. Фрукти-овочі -  обов’язково. Хтось із родичів змусить понервувати, тримайте емоції під замком. Скандалити через дріб'язкові побутові питання - собі ж дорожче.


Терези

Зірки обіцяють море задоволень, зустрічі з новими людьми і презенти. Цей день захочеться внести в «червону книгу», настільки він буде фантастичним і несподіваним на сюрпризи. Поїздки в будь-якому напрямку виявляться вдалими.


Скорпіон
День не для подвигів, а для спокійного проведення часу. Якщо зрозумієте це зранку, то уникнете багатьох помилок. Більше гуляйте, 10 тисяч кроків як мінімум. Не забудьте ппро родичів – вони як ніколи потребують вашої уваги.


Стрілець
Ранок потрібно почати із зарядки, щоб не мучили болі в спині та не стрибав тиск. Обід – за розкладом, а вечір краще провести на свіжому повітрі. Сім'я зажадає вашої участі у всіх справах, і противитися цьому не варто.


Козеріг
Чудовий день - стільки подарунків отримаєте від долі, що не злічити. Можна організувати мінітурпохід, піти на пляж або відпочити в кафе з друзями. Не поспішайте витрачати гроші, вони вам незабаром ой як знадобляться.


Водолій
Можливі поломки - автомобіля, телевізора або комп'ютера. Самостійний ремонт навряд чи вирішить проблему. Намагайтеся не втручатися в чужі конфлікти і проблеми - крайнім можуть зробити вас.


Риби
Ви будете раді тому, що світить сонечко і співають пташки. Такого чудового настрою не було давно. Роботу виконано, гроші отримано, кохана людина поруч. Увечері з'являться невеликі побутові проблеми. Але навіть вони не зітруть з обличчя смішку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також