Усмішки і вишиванки: у Рівному відзначають День Державного прапора України (ФОТО)

1039 0

Ми у соцмережах:

фото - прес-служба ОВА та міської ради

Синьо-жовтий стяг традиційно підняли біля Рівненської облдержадміністрації.

  - За кожним прапором стоїть історія. Історія, яка пишеться кровʼю і потом, моментами радості та боротьби. Сила нашого прапору - безмежна.

У нас сильна і мужня армія, а за нею стоїть сильний і незламний народ. Ми ніколи не визнаємо чужих кольорів на своїй землі і завжди готові захистити синьо-жовтий стяг. Ми сильні, бо ми єдині.  Подякував всім, хто захищає справжні цінності. Всім, хто допомагає Україні. Всім, хто обрав шлях боротьби за те, що робить життя справжнім: за свободу, за незалежність. Переконаний, в кожному окупованому куточку країни майорітиме синьо-жовтий - наш український прапор. Наш оберіг. Оберіг України. Від землі і до неба! - привітав голова ОВА Віталій Коваль
 - Наш прапор - це не просто символ нашої держави. Це не просто символ свободи та незалежності. Це наша гордість!
Його вивішують на танках наші захисники, коли йдуть у наступ. Він майорить у стрічці на рюкзаку віськового, що збирається на війну. Саме ним, на жаль, накривають домовини полеглих Героїв та його вручають як символ нашої незламності та вдячності родинам загиблих захисників.
Його переховували в окупованому Херсоні, його тримали біля серця в Маріуполі та на "Азовсталі". І саме він скоро майорітиме в українських, звільнених Донеччині, Луганщині та Криму... Пригортаємо прапор, вивішуємо його на будинках, автомобілях, балконах, пам'ятаючи, яка висока ціна того, щоб ми могли це робити...Щоб ми гордо несли символ незалежної України - наш синьо-жовтий стяг, - написав у фейсбуці міський голова Рівного Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також