У Туреччині презентували трофей Winter Cup, за який боротиметься Верес

469 0

Ми у соцмережах:

У Туреччині презентували трофей Winter Cup, за який боротиметься Верес

Сьогодні, 6-го лютого, у Туреччині стартує другий міжнародний турнір Winter Cup. Сьогодні організатори змагань презентували трофей, за який позмагаються рівненський Верес, житомирське Полісся, полтавська Ворскла та естонська Левадія.

У матчі-відкриття зустрінуться Полісся та Ворскла. Рівняни свій стартовий поєдинок на турнірі зіграють у вівторок, 7-го лютого.

- Коли почув про пропозицію знову зіграти на Winter Cup - одразу погодився. З радістю візьмемо участь у цьому турнірі. Я не можу сказати, що ми ставимо собі за мету перемогти за будь-яку ціну. Але футболісти точно виходитимуть на кожен матч із задачею перемогти. Суперники - дуже хороші. На нас чекають цікаві матчі. Всі футболісти чекають і готуються до цього турніру. Ми вже тиждень тренуємося у Туреччині. Команда отримує серйозні фізичні навантаження. Гра з Пюніком показала, що ми в хороших фізичних кондиціях. Ми добре відіграли другий тайм. Але попереду - ще багато роботи. За три наступних тижні маємо покращити функціональний стан і попрацювати над тактикою, - сказав головний тренер рівнян Юрій Вірт.

Календар матчів Вереса на Winter Cup:

7 лютого: Верес - Левадія (Таллінн, Естонія)

10 лютого: Полісся - Верес

15 лютого: Ворскла - Верес

Усі матчі стартують о 19:30 за Києвом. Вхід для вболівальників на всі матчі - вільний. Також запланована пряма трансляція усіх поєдинків у вільному доступі у YouTube.

Мета Winter Cup - збір коштів для підтримки захисників України!

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також