Увага понад усе

938 0

Ми у соцмережах:

Увага понад усе

У ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що в Рівненському районі, вже стало доброю традицією щороку організовувати Свято хліба і вшановувати ветеранів АТО і учасників бойових дій.

 Карантин, пов'язаний із світовою пандемією COVID вніс у традиційні масові заходи свої корективи. Тож звичне святкування цьогоріч відмінено. Однак, це зовсім не означає, що ті, кого завжди відзначали, залишаться без уваги.

На Покрову та в День Захисників України 180 мешканців Зорянської та Бронницької сільської рад отримали подарунки від Групи компаній «VITAGRO», частиною якої є і ТОВ «Агрохолдинг Зоря». До адміністративного будинку приходили групами, родинами та поодинці. А заступник директора агрохолдингу Анатолій Наумець урочисто вітав і вручав пам’ятні подарунки.

«Сьогодні мирним небом над головою ми завдячуємо саме цим хлопцям, які ризикували своїм життя та здоров’ям. Тому, ми переконані, головне, пам’ятати про цей подвиг. А наші символічні подарунки – це підтвердження нашої поваги та уваги до воїнів. Ми всі їм щиро бажаємо здоров’яблагополуччя та дякуємо за все», – сказав заступник директора ТОВ «Агрохолдинг Зоря» Анатолій Наумець.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також