Увечері в Рівному може гриміти

1161 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

А п'ятниця й зовсім обіцяє бути "мокрою"..

 - В Рівному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вдень опадів не очікується, а ввечері може піти дощ із грозою, - віщує мешканцям Рівного погодний сайт Sinoptik.ua

Про можливу грозу попереджають і рівненські рятувальники:

 - УВАГА! Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища на території Рівненській області! За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології сьогодні, 13 липня, в другій половині очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с та град, ввечері значний дощ (І рівень небезпечності, жовтий).

Сьогодні на дворі доволі спекотно, у затінку уже показує + 30 градусів. Найтеплішим у Рівному за останні 130 спостережень цей день був у 1959 році - термометри показали аж 34.2°, а от найхолодніше 13 липня зафіксували 1953-ого - всього 7,6 градусів вище нуля!

У цей день відзначається собор святих славних і всехвальних 12 апостолів: Петра, Андрія, Якова Заведієвого, Івана, Пилипа, Варфоломія, Хоми, Матвія, Якова Алфієва, Іуди Іаковля, Симона Зилота і Матвія. Наші пращури прислуховувались до зозулі: якщо вона продовжує кувати – літо буде хороше і довге.

А ось, чого варто чекати рівнянам завтра, 14 липня:

 - В Рівному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ буде йти вночі та вранці. Вдень на деякий час опади припиняться, а ввечері можуть розпочатися знову, проте з меншою інтенсивністю.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також