Увʼязнили затриманого на пошті з наркотиками жителя Рівненщини

1860 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Зарічненський районний суд виніс вирок Віталію Сергійчуку за купівлю психотропних речовин. Обвинуваченого затримали після того, як він отримав на «Новій пошті» посилку із забороненими речовинами.

Як йдеться у вироку суду від 3 вересня, 20 січня 2023 року Віталій Сергійчук забрав із відділення «Нової пошти» у місті Сарни посилку із психотропними речовинами. Пізніше того ж дня поліцейські провели поверхневий огляд обвинуваченого й виявили у нього два поліетиленових пакетики з PVP та 4-ММС, загальною масою 3,6 г.

У суді Віталій Сергійчук свою вину не визнав й стверджував, що забрати посилку його попросив знайомий, в якого боліла нога. Про її вміст йому нібито нічого не було відомо. Втім, за даними слідства, обвинуваченого раніше неодноразово затримували за продаж наркотиків і він навіть був за це засуджений, повідомляє Zaxid.net.

Суддя Роман Світличний визнав Віталія Сергійчука винним у купівлі та збуті наркотиків й призначив сім років позбавлення волі з конфіскацією майна. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також