Узбеки, вірменин та грузин нелегально трудилися на Рівненщині і будуть видворені

908 0

Ми у соцмережах:

Узбеки, вірменин та грузин нелегально трудилися на Рівненщині і будуть видворені

В результаті операції «Мігрант» на Рівненщині працівники міграційної служби виявили 4 порушників, які працювали на ринках нелегально.

 Двоє з них виявилися громадянином Узбекистану та громадянином Вірменії, які нелегально працювали на одному з рівненських ринків «Дикого». Іноземці трудилися без дозволу на працевлаштування, передбачених законодавством України.

Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП через порушення правил перебування в Україні.

В результаті профілактичних заходів, за ухилення від виїзду за межі території України, міграційною службою Рівненщини прийнято рішення про примусове повернення громадянина Вірменії в країну походження.

Також міграційники області виявили у Гощанському районі ще двох іноземців із неврегульованим статусом.

Громадянина Узбекистану та громадянина Грузії за порушення норм міграційного законодавства притягнуто адміністративної відповідальності та винесено рішення про примусове повернення в країну походження.

Нагадуємо, що повідомити про ймовірні порушення міграційного законодавства завжди зручно за допомогою сервісу на сайті ДМС: https://dmsu.gov.ua/services/migrant.html, або ж зателефонувавши до управління чи будь-якого територіального підрозділу міграційної служби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також