В «Агрохолдингу Зоря» завершують жнива

648 0

Ми у соцмережах:

В «Агрохолдингу Зоря» завершують жнива

У ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що в Рівненському районі, у погожі дні на полях вирує робота. Поблизу села Михайлівка збирають озиму пшеницю. Цьогоріч культуру посіяно на площі понад 1257 гектарів. Нині аграрії зібрали урожай на понад 70% площ. Новітня техніка дає змогу збирати врожай майже без втрат. Зерно вивозять на елеватор, відразу прибирають і солому. Під час жнив люди використовують кожну погожу годину.

— Якщо сприятимуть погодні умови, то завершимо збір зернових впродовж трьох днів. Уже отримали гарний урожай ячменю, зібравши урожай з понад тисячі гектарів. Нині на полях працює 12 комбайнів, 3 перевантажувачі зерна, 13 автомобілів, протипожежна техніка. Робимо все, щоб без втрат зібрати вирощене, адже попри те, що рік був непростий, врожайність пшениці становить понад 70 центнерів з гектара, — розповідає головний агроном агрохолдингу Сергій Прокопов.

Високих результатів тут досягають завдяки кільком чинникам. У ТОВ «Агрохолдинг Зоря» використовують тільки якісні сорти насіння, дотримуються прогресивних технологій обробітку ґрунту і до всіх процесів підходять професійно і виважено.

ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що входить до Групи компаній «VITAGRO», з 2015 року обробляє у Рівненській та Волинській областях понад 8 тисяч гектарів орної землі. Тут діє відпрацьована нерозривна схема — тільки збирають урожай, відразу дискують, обробляють, підживлюють ґрунт і засівають нові культури. Справжній господар знає ціну кожної погожої днини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також