В Австралії дівчина після автокатастрофи шість днів провела в лісі

1072 0

Ми у соцмережах:

В Австралії дівчина після автокатастрофи шість днів провела в лісі

В Австралії 19-річна дівчина потрапила в аварію — її автомобіль злетів у яр, а сама вона сильно постраждала, пошкодивши живіт і ноги. Йти вона не могла, як і викликати допомогу, і протягом шести днів, поки її не знайшли рятувальники, вона перебувала в лісі.

Рятувальники знайшли Кетлін Баутіста біля струмка з водою за кілька сотнів метрів від понівеченого автомобіля. Детектив Джон Джайлз розповів, що дівчину одразу відправили в лікарню, проте життю її ніщо не загрожує. Протягом шести днів дівчина нічого не їла, а температура ночами деколи опускалася до нуля. Як розповіли родичі Кетлін Баутіста, її бачили за кермом востаннє позаминулої суботи, 5 вересня. Після її зникнення рятувальники розпочали масштабні пошуки. Фахівці використовували інформацію з її телефону, щоб встановити приблизний район пошуків. У підсумку зона склала близько 15 кілометрів. Коли рятувальники знайшли Баутіста, вона була зневоднена, однак, за їхніми словами, перебувала в свідомості. «У мене з нею була осмислена розмова. Вона була балакуча і навіть почала жартувати», — розповів один з поліцейських, котрі її шукали. Додамо, що в серпні минулого року світову пресу вразила дивовижна історія трирічної якутської дівчинки, яка загубилася в лісі, провела майже два тижні в тайзі і дивом вижила. Маленька Каріна Чікітова, котра зникла 29 липня в селі Олом Республіки Саха, була знайдена в лісі на 12-у добу поневірянь по тайзі. Дівчинка ліс

Рятувальники виносять Каріну з лісу
Дівчинку розшукували близько сотні осіб. Рятувальники задіяли два безпілотники, але в дрімучій тайзі вони виявилися безсилими. В Олом прибув кінолог із собакою, проте службовий пес не міг взяти слід. Жодних звісток про Каріну не було до 8 серпня — до того моменту вона провела вже більше тижня в лісі, де температура ночами опускається практично до нуля градусів. Надію на порятунок дівчинки дало щеня, яке зникло з нею: 8 серпня голодний пес вийшов з лісу. Рятувальники визначили приблизний напрям, звідки він прийшов, і почали обстежувати цю територію особливо ретельно. На березі річки Бірюк вони виявили слід дитячої ноги, а неподалік від водойми знайшлася і сама дівчинка — змерзла і голодна, але жива.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також