В "Айвенго" говоритимуть про переваги децентралізації

1080 0

Ми у соцмережах:

В

17 квітня на Рівненщині відбудеться форум «Децентралізація в дії: місце «району» в новій системі адміністративно-територіального устрою України».

Захід організовують спільно Рівненська обласна рада, Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування, Рівненське регіональне відділення Української асоціації районних та обласних рад за підтримки програми «U-LEAD з Європою».

Мета форум - презентувати позицію уряду щодо зміни адміністративно-територіального устрою країни та роз’яснити зміст нових законодавчих ініціатив в цій сфері. Також організатори форуму прагнуть розкрити посадовцям районного рівня переваги децентралізації та розповісти їм про можливості, які дає процес формування об’єднаних територіальних громад. Відтак участь у форумі братимуть голови районних рад, райдержадміністрацій та голови ОТГ Рівненщини.

На форум запрошено представників Мінрегіону, УАРОР та експертів програми «U-LEAD з Європою».

Захід відкриватимуть голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, голова облдержадміністрації Олексій Муляренко, міський голова Рівного Володимир Хомко. Спікером буде директор ГО «Інститут розвитку територій» Юрія Ганущака.

Захід відбуватиметься з 09:00 до 18:00 у готельно-ресторанному комплексі «Айвенго» (Рівненський р-н, с. Колоденка, вул. Зелена, 53). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також