В «Едельвейсі» сьогодні також свято

1182 0

Ми у соцмережах:

В «Едельвейсі» сьогодні також свято

Колектив міського палацу культури та директор Анатолій Чугуєвець щиро вітають керівника МО «Едельвейс» Людмилу Супонькіну з днем народження.

Людмила Супонькіна – знакова особистість не тільки для міського палацу культури, а й для всього Рівного. Вона - Заслужений працівник культури України, кавалер ордена «Княгині Ольги» ІІІ ст. На її рахунку - сотні яскравих вистав та концертів, перемог у конкурсах та фестивалях, тисячі вдячних учнів та їхніх батьків, щасливі очі тих, хто по-справжньому закоханий у мистецтво танцю.

У Рівне Людмила Супонькіна приїхала 1989 року. Цього ж року вона організувала у нашому місті ансамбль сучасного танцю. У ансамблі танцювали понад 200 дітей.

Зараз у МО «Едельвейс» півтисячі рівнян. Якщо помножити цю цифру на три десятиліття, бо уже понад тридцять років «Едельвейс» виховує талановитих танцюристів, які презентують Рівне не тільки в Україні, а й за кордоном, то вийде ціле місто. Місто, яке танцює, заряджає своєю енергією, стилем і життям.

Понад тридцять років мистецьке об’єднання «Едельвейс» на грані популярності. Це вже родинний і наш – рівненський бренд мистецтва. Успіх «Едельвейсу» - це і доньки Людмили Супонькіної - Валерія Супонькіна-Лагнюк та Олена Присяжненко. Вони з дитинства полюбили мистецтво танцю, сцену і «Едельвейс», як і їхня матуся та наставниця.

- Тож прийміть, пані  Людмило, найщиріші вітання із Днем народження! Нехай розцвітають на Вашому шляху найніжніші квіти, а слава МО «Едельвейс» множиться! Успіхів Вам і всій Вашій творчій родині! Щастя, радості, здоров’я та талановитих вихованців! - бажають відомій іменинниці її колеги та вихованці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також