В Єгипті обрали Міс арабського світу

2107 0

Ми у соцмережах:

В Єгипті обрали Міс арабського світу

В Єгипті відбувся фінал конкурсу краси Міс арабського світу (Miss Arab World). Перемогла Надін Фахад, яка втекла із Сирії через громадянську війну і з 2011 року проживає в Єгипті.

В Єгипті відбувся фінал конкурсу краси Міс арабського світу (Miss Arab World). Перемогла Надін Фахад, яка втекла із Сирії через громадянську війну і з 2011 року проживає в Єгипті. На другому місці опинилася єгиптянка Рован Юсуф, третє місце дісталося Наді Халіфі з Тунісу. Всього у фіналі Міс арабського світу брали участь 18 красунь. Цей конкурс проводиться в Єгипті з 2006 року. За всю свою історію він скасовувався лише одного разу — в грудні 2008 року, в період проведення ізраїльською армією в секторі Газа антитерористичної операції "Литий свинець".

 
Умови для учасниць конкурсу незмінні: конкурсантці має бути 19-26 років, вона повинна бути незаміжньою арабкою (хоча б за одним із батьків), при цьому приймають заяви тільки від студенток або дівчат з вищою освітою. Додатковими умовами є: вільне володіння іноземною мовою, хороша спортивна форма, бездоганна репутація, залученість у суспільне життя своєї країни. Особливо зазначається, що до участі в конкурсі не допускають дівчат, які заплямували себе зв'язками з якою-небудь екстремістською організацією.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також